مدارک پایه جهت اخذ وام

وام و امور رفاهی

تقاضای وام از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه

مدارک لازم برای همه وام ها (مدارک پایه):

• کپی کارت ملی و کارت دانشجویی
  • سند جدید (برای دانشجویانی که تاکنون تقاضای وام نداشته اند) تعهد محضری با ضامن معتبر (کارمند رسمی یا پیمانی)
  • دانلود: فرم تعهدنامه محضری
  • دانلود: نحوه تنظیم سند محضری وام
  • کپی آخرین حکم کارگزینی ضامن
  • ارسال تصویر برگه افتتاح حساب بانک تجارت بنام دانشجو به آدرس الکترونیکی .
  • ارسال و اسکن مدارک ویژه هر نوع وام  از طریق آدرس الکترونیکی مندرج در پیوند های ضروری.

نکته ۱: سند تعهد محضری فقط یک بار در طول دوران تحصیل لازم است تهیه شود.

نکته ۲: کلیه دانشجویان ورودی جدید و همچنین دانشجویانی که برای اولین بار در طول مدت تحصیل تمایل دارند از وام­های دانشجویی صندوق رفاه استفاده نمایند، ملزم به تکمیل فرم تعهد محضری هستند. بنابراین دانشجویان قبل از مراجعه به امور دانشجویی، با در دست داشتن فرم تعهدنامه و همراه ضامن خود، جهت تنظیم سند به یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور (در هر شهری) مراجعه و پس از تکمیل آن، اصل سند را به امور دانشجویی دانشگاه تحویل نمایند.*

***وام تحصیلی***

همه دانشجویان

مدارک پایه

دانشجوی متاهل با ارائه کپی سند تاهل حداکثر مبلغ 20/000/000 و به دانشجوی مجرد حداقل مبلغ 15/000/000 وام تحصیلی تعلق میگیرد.

وام ضروری

مدارک ویژه

دانشجویانی که رویدادهای ذیل شامل حال آنها شود.

1- اسناد هزینه کرد دانشجو (در خصوص هر یک از رویدادهای وام ضروری)

2- تکمیل و ارسال فرم ضروری (فرم ضروری در قسمت قرم های بارگذاری شده است)

رویداد های موارد خاص و مبالغ (ریال)

تولد فرزند دانشجوی متاهل   30/000/000

فوت پدر،مادر، همسر یا فرزند دانشجو 30/000/000

دانشجویان حادثه دیده در سوانح و تصادفات تا  50/000/000

دانشجویان مبتلا به بیماری های خاص و پرهزینه تا  50/000/000

بیماری خاص و پر هزینه یکی از اعضا تحت تکفل دانشجو تا  40/000/000

سایر موارد مشابه به تشخیص رئیس صندوق تا   50/000/000

وام ودیعه مسکن متاهلی

مدارک ویژه

الف) دانشجو می بایست متاهل،فاقد خوابگاه و دارای سند تعهد و اجاره نامه(دارای کد رهگیری)باشد.

ب) به آخرین نیم سال تحصیلی مجاز،وام مسکن تعلق نمیگیرد.

ج) در صورتی که زوجین دانشجو باشند،فقط یکی از آنها میتواند از وام بهرمند گردد

د) بازپرداخت این وام حداکثر ۳ ماه پس از فراغت از تحصیل و به صورت نقد می باشد.

سند تاهل و اجاره­ نامه رسمی دارای کد رهگیری به نام دانشجو، کپی شناسنامه و کارت ملی زوجین

*وام (ودیعه) مسکن به کلیه دانشجویان واجد شرایط از سال تحصیلی جدید فقط از طریق بانک قرض الحسنه مهر ایران پرداخت می شود.

**دانشجویان شاغل به تحصیل بهره مند از ودیعه مسکن منابع صندوق در مقطع تحصیلی نمی توانند از وام مسکن منابع بانک قرض الحسنه مهر ایران استفاده نمایند.

وام بنیاد علوی

مدارک ویژه

معدل دانشجو حداقل باید ۱۴ باشد.

دانشجویان ذیل در اولویت هستند:

*نفرات اول تا سوم مسابقات قرآنی دانشگاه های کشور

*نفرات اول تا سوم مسابقات قرآنی بین المللی، بسیجی فعال با تایید ارگان های ذیربط

*همسر و فرزند رزمنده با حداقل ۶ ماه حضور در جبهه *همسر و فرزند آزاده، همسر و فرزند شهید

نامه کسر از حقوق ضامن دانشجو (کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی دستگاه های دولتی

کپی سند ازدواج (ص۱ و ۲) مخصوص دانشجویان متاهل، کپی شناسنامه و کارت ملی زوجین

وام بنیاد علوی به دانشجویان با مبالغ ذیل از طریق آن بنیاد پرداخت میگردد.

مجرد 6/000/000 ریال / متاهل 8/000/000 ریال

عنوان نامه کسر از حقوق به "بنیاد علوی" زده شود.

***فرمت نامه وام بنیاد علویpdf***

***دانلود فرم  درخواست وام بنیاد علوی***

فرم تعهد نامه محضری جدید    ( مختص دانشجویان جدیدالورود و همچنین دانشجویانی که برای اولین بار در طول مدت تحصیل تمایل دارند از وام دانشجویی صندوق رفاه استفاده نمایند.)

دانلود نحوه تنظیم سند محضری

دانلود درخواست وام بنیاد علوی

.

نکاتی که دانشجویان محترم باید توجه نمایند

1- ضامن باید کارمند رسمی یا پیمانی (با آخرین حکم کارگزینی) یا بازنشسته دولت (در صورت ارائه حکم بازنشستگی و نامه کسر از حقوق) باشد.شماره حکم کارگزینی ضامن حتما در برگه تعهد محضری قید گردد.

2-دانشجویان توجه نمایند مشخصات و نشانی خود (وام گیرنده) و ضامن، دقیق و کامل، (شامل کد پستی، تلفن و آدرس دقیق) در برگه تعهد ثبت شود.

3-وام دانشجویانی که دو نیمسال مشروط شوند قطع می شود. یک نیمسال مشروط تحصیلی از نصف وام تحصیلی استفاده می کند.

4-ثبت نام وام در پورتال دانشجویی و همچنین تحویل مدارک تهیه شده، باید فقط در بازه زمانی تعیین شده انجام پذیرد و این تاریخ قابل تمدید نمی باشد.درخواست وام دانشجویی الزاماً مبنی بر دریافت آن نمی­باشد.

« تذکر: چنانچه در برگه تعهد موارد فوق رعایت نشده باشد، مسئولیت آن به عهده دانشجو می­باشد. »