امور تغذیه - معاونت دانشجویی
نگرش علمی به امر تغذیه و بخصوص تغذیه دانشجوئی یکی از شاخصهای مهم بوده که مسلما ًنتایج قابل توجهی را در بر خواهد داشت و این امر موثر نخواهد شد مگر با بررسی های مستمر و جدی و رفع مشکلات موجود و تصحیح نگرش ها و توجه بیش از پیش به بازنگری روش های مرسوم در استفاده بهینه از امکاناتی که از سوی وزارتخانه دولتی در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت .
واحد تغذیه، یکی از واحدهای تابعه مدیریت دانشجویی می باشد که هدف آن تأمین غذای دانشجویان و نظارت علمی بر کیفیت و کمیت آن می باشد. این واحد عهده دار تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان برای وعده های غذایی ناهار و شام با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و بهداشتی با هدف تأمین بخشی از نیازهای معیشتی دانشجویان می باشد. رزرو و توزیع غذا در رستوران ها و خوابگاهها از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه انجام می پذیرد.
- تلاش در رفع نیازهای تغذیهای دانشجویان در وعدههای ناهار و شام (بر اساس قوانین و مصوبات صندوق رفاه دانشجویان)
- نظارت مستمر بر کار نیروهای شاغل طرف قرارداد
- نظارت برفضای غذا خوری، آشپزخانه در فرایند طبخ و توزیع غذا
- فعال نمودن کارت یکپارچه تغذیه
- تهیه و تنظیم آمار و اطلاعات هفتگی رزرو غذای دانشجویان
- تهیه آمار و اطلاعات ماهیانه رزرو غذای دانشجویان
- تهیه و تنظیم برنامه غذایی هفتگی دانشجویان
- تهیه کارکرد ماهیانه غذاخوری
- تدوین برنامههای مربوط به هماهنگ سازی امور تغذیه
- انجام امور مربوط به سیستم اتوماسیون تغذیه
- پیگیری در خواست کالای سلف
- نظر سنجی شفاهی ازدانشجویان و انتقال پیشنهادات و انتقادات به مافوق
- انجام امور محوله از سوی مدیر امور دانشجویی
***قوانین استفاده از غذاخوری دانشجویی امورتغذیه (pdf)
*** راهنمای مراحل رزرو غذا (pdf)